collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Såja

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig lite ordning på torpet igen.
Maken känner sig pigg nog för att åka och jobba i morgon, Minigrisen har idag varit piggare och storsonen har hämtats hem igen.

Minigris är inte frisk dock, han är fortfarande lite smygfebrig till och från och har inte riktigt fått tillbaka orken i kroppen än. Magen är även den i olag fortfarande med löst bajs som luktar kadaver.
För mycket fysisk ansträngning gör honom lätt trött och gnällig. Men han lever upp om man går ut i det vackra vädret med honom, så det har vi gjort 3 gånger idag. Först på förmiddagen, sedan efter lunch, och så tog maken ut honom en sväng när jag åkte för att hämta storebror.
Det är dessutom ett smidigt sätt för Mig att slippa gå och bära runt på honom, för i vagnen går han med på att sitta länge under förutsättning att vagnen hålls i rörelse. Och i många fall somnar han även där till slut.

Förhoppningsvis är Minigris ännu piggare i morgon så han återfår lite aptit och orkar leka lite mer på golvet så man slipper bära hela tiden. Då kanske han till och med kan gå med på att krypa runt lite själv ute på gräsmattan också så vi kan vara ute med storebror utan att jag måste gå och dra på en vagn hela tiden.
Beroende på i vilket skick hans mage är i morgon så kanske vi till och med kan skicka hem honom till farmor på fredag så jag kan ägna storebror lite extra kvalitetstid nu när han varit på bortaplan två nätter i följd.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: