collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Jag som hade bäddat rent

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag, extremt stilla, i vår renbäddade säng. Rör jag på mig får jag ont i magen och illamåendet kommer som ett brev på posten. För nej, jag har inte kräkts än. Jag är en sådan där som i stort sett kan andas mig igenom ett illamående bara för att få slippa kräkas, baksidan av det är att jag får ont i magen i stället. Eller som nu, ont i rygg/nacke för att jag bara legat stilla i samma ställning i sängen i ett par timmar.
Nu har även febern kommit smygande. Ingen hög feber, men tillräckligt för att man ska känna sig sådär sänkt och småfrusen.

Jag som var så duktig och bytte sängkläder igår bara för att fräscha upp det magsjukehärjade hemmet lite. Nu ligger man här och svettas och smittar ner igen...

Maken och världens bästa svärmor är här och tar hand om barnen medan jag ligger i karantän i sovrummet. Insjuknar även svärmor faller vi platt, då vet jag inte vad vi ska ta oss till.
Storsonen är den i familjen som inte insjuknat ännu, frågan är när det kommer. För kom inte jag undan efter dessa sjukdomsdagar så lär inte han göra det heller...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: