collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Släktträff

Kategori: Allmänt

Idag kom ett brev med inbjudan till släktträff(mammas sida av släkten). Det skall ske i början av mars på ett hotell, och låter onekligen trevligt. Man ska bo i stuga med 3 dubbelrum och köksavdelning, och när alla dykt upp blir det mingel med bubbel och snacks, och senare middag(3 eller 4-rätters, minns inte på rak arm).
Det finns dock ett litet "problem". Detta hotell ligger utanför Sandviken.

Sandviken ligger ju egentligen inte brutallångt bort, det tar väl typ...2 - 2,5 timme med bil? Eller något?
Dock är allt som tar längre än 1 timme att åka, alldeles för galet toklångt för våra ungar...
Linus kan totalruttna redan efter 10 minuter, men han kan i alla fall framföra sitt missnöje verbalt så att man förstår. Minigris kan Också framföra sitt missnöje verbalt, fast utan ord och bara med gnäll/skrik. Jag har Ingen lust att genomlida en sådan resa faktiskt. Så Om vi åker iväg på detta, blir det nog utan barn.

"Problem" nummer två är rent ekonomiskt. Allt kostar ju pengar - bilresa, stughyra, middag och frukostbuffé. En sådan här sak är det ingen rik släkting som bara bjussar på hur som helst, någon sådan rik släkting har vi inte. Så vi måste höra efter med donnan som arrangerar för att få veta summan för kalaset. För det låter ju som sagt onekligen trevligt alltihop, och det vore kul att komma iväg på något.
Vi har fått något att fundera på helt enkelt.

I anslutning till detta undrar jag då lite flyktigt om vi känner någon som kan låna ut en resesäng för en natt? Så att Minigris har något att sova i Om ungarna skickas iväg någon annanstans(dvs till farmor och farfar). Hur nu det ska gå, han som sover som ett arsel. Jaja, det får i så fall bli deras huvudbry :-p

Kommentarer


Kommentera inlägget här: