collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Red bull + Celsius + Monster

Kategori: Allmänt

... är vad jag skulle behöva blanda till en grogg just nu. Jag är helt galet trött, och jag blir ännu tröttare av att tänka på att köket behöver röjas av, att det är dammigt i alla vrår och att golven ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig.

Minigris bjöd på en riktig skitnatt, vilket förmodligen främst kommer sig av att han(och storebror) har blivit förkylda IGEN. Det snoras och hostas dygnet runt, dock är ungarna pigga och glada dagtid i alla fall och tycks ha sluppit feber denna gång. Men vi sover som krattor och jag är så djävla trött att jag knappt vet var jag ska ta vägen.
Idag tog det 45 minuter att söva minigrisen för kvällen, och han hann inte sova mer än en halvtimme innan han vaknade och var vrålledsen. Jag har med andra ord gått runt och tröstat och burit mitt under nerplitandet av det här inlägget. Och jag är övertygad om att resterande kvällen/natten kommer fortsätta i samma anda, vilket innebär att jag kommer vara ett vrak i morgon.

Happ, 5 minuter hann han sova till nästa uppvak, för att sedan vakna av en hostning efter 30 sekunder igen, och så tycks det hålla på(det är vid tillfällen som dessa som jag hatar de där djävla napparna).
Jag ger upp här, jag måste lyckas hinna ta mig till toalett och sådant mellan uppvaken innan jag själv ska försöka få mig små fragment av sömn.

Ha det!




Kommentarer


Kommentera inlägget här: