collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Test 1

Kategori: Allmänt

... av duschskärmen/schamponeringsskärmen/vadfandetnuheterskärmen är avklarat.
Om nu bara de kärleksfulla föräldrarna vid nästa badtillfälle kan lyckas få den att sitta lite bättre, så kommer den vara kalasbra. Idag gick det inte heelt felfritt då det(pga fel "påsättning"...ehum) smet förbi lite vatten som rann längs tinningarna på ungen. Vilket i sig inte var någon katastrof då det inte rann ner i ögonen. Dock hade vi lite otur vid själva ursköljningstillfället, då skärmen gled ner en bit på pannan på ungen, vilket resulterade i en glipa så att vattnet smet igenom och såklart rann rakt ner i ögonen på honom. Tack och lov var vi precis klara med hårtvätten, så efter några få sekunders smågnäll, massa lovord om hur duktig han varit och muta med att han skulle få bulle efteråt(mammamaffian, bring it on!), så hade vi en nöjd och glad kille som glatt badade vidare.
 
Mission complete - barnets i stort sett första "riktiga" hårtvätt med schampoo avklarat, med bedömningen: "Närapå godkänt". Nästa gång bör(om vadfandetnuheterskärmen hamnar rätt och sitter kvar) hårtvättandet få ett "riktigt" Godkänt betyg.
Att ungen sedan vid läggning hann bli precis lika svettig i huvudet som vanligt och därmed "sabbat" hela syftet med badet, är en helt annan femma :-p

Kommentarer


Kommentera inlägget här: