collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Drygo

Kategori: Allmänt

Tänkte bara meddela att jag hatar att blogga via mobilappen. För det första blir texten automatiskt centrerad, vilket är apdrygt att läsa på dator. För det andra går det inte att lägga upp bilder normalt. De blir små och liggande. Värst av allt är nog att jag gång på gång lyckas komma åt fel "knapp" när jag skriver så att all text går förlorad, så jag får börja om från början igen.Är det bara Jag som har de här fruktansvärda i-landsproblemen?
 
Varför jag inte skriver från dator i stället? För att jag aldrig har tid/ork/möjlighet. Dagtid är det barn och vardagspyssel såsom matlagning, amning, plocka-upp-pennor-och-diverse-leksaker-för-femtielfte-gången-från-golvet, lek, barnsövning, mera städ/plock etc som upptar all tid. Jag hinner/orkar bara blogga när jag lagt mig i sängen för kvällen.
 
En sak till. Är det bara vi som låter vår bebis vara naken(bortsett från blöjan) dygnet runt? Seriöst, ungen är ett levande värmeaggregat och kokar över om man byltar på honom kläder. Inte ens hans storebror var fullt såhär varm av sig, och han var ändå en varm bebis. Han svettas dock så mkt mer nu. Varje kväll blir han helt fuktig i håret av svett och blöter ner sin kudde med det. Som idag, så kvällens bad känns ju halvt bortkastat :-p

Kommentarer


Kommentera inlägget här: