collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Jaha ja

Kategori: Allmänt

... anledningen att sambon kunde böja fingret på ett sätt som inte ska vara möjligt, är att ett ledband hade gått av = 3 veckors undvikande av tungt arbete medan fibgret m hjälp av tejp får fixeras, och sedan(någon gång) operation. Får inte fingret vila, och "fixeringen" misslyckas, finns risk för steloperation. Jippie.

Han kom hem mitt i natten efter en djävla massa timmar på akuten(satt folk i väntrummet och gnällde över att de väntat 1,5 - 2 timmar. Då hade sambon redan suttit där i 7 timmar...), och hade bestämt sig för att stanna hemma ett par dagar från jobbet så i alla fall svullnaden ska hinna gå ner. Men tydligen är det kaosigt på jobbet, så det blev bara en dag hemma. I morgon åker han och jobbar igen, men med icke kroppsligt ansträngande sysslor såsom att stå i kundmottagningen och svara i telefon och sådant för att kunna avlasta kollegorna med sådana saker i alla fall då det förutom sambon bara är 2 ordinarie som jobbar varav den ena jobbar deltid.

Jag tycker såklart inte om att sambon gör illa sig, och det är inte bra för ekonomin att han är hemma, men jag tänker inte sticka under stol med att jag tycker det är sjuukt skönt när han är hemma och kan hjälpa mig med barnen. Nu blir vi "ensamma" i morgon igen, ungarna och jag, och jag blir helt slut i knoppen bara av att tänka på det :-p
Jag har i alla fall "leasat" bort den stora till sin farmor på torsdag, och jag funderar på att kolla om ungarnas mormor och morfar är hemma på fredag och åka dit på en heldag då vi inte ses lika ofta.
I regel brukar ju ungar träffa morföräldrarna oftare än farföräldrarna, men hos oss är det tvärtom. Främst pga att farföräldrarna bor närmare och Linus hatar att åka bil. Men också för att barnens farmor(och farfar) är så galen i ungarna att hon tar alla chanser hon får att umgås med dem. Och det underlättar ju ganska mkt att hon gått i pension och har tid för dem nästan jämt. Och hon är och har varit en enorm hjälp sedan lillebror kom. Närhelst det är high chaparal här hemma och jag inte orkar med så är det bara att slå en pling så kommer hon och avlastar, och jag hinner få lite gjort. Typ laga mat :-p
Men åå vad jag längtar efter att dagis ska öppna igen, för trots att jag har världshistoriens gulligaste svärmor, så vill man ju inte umgås med dem föör ofta ;)
(och svärmor, som jag Vet läser det här, hoppas du uppfattar det på rätt sätt. Jag älskar dig och du är världsbäst, och jag är alltid lika glad att/när du kommer hit :)

Nu ska jag försöka förflytta matkomig och trött bebis från min säng till sin.
Godnatt på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: