collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Principer

Kategori: Allmänt

Det tycks vara en ren principsak. "- Är det inte korv tänker jag inte smaka".
Fiskpinnarna smakade han inte ens på. Den pressade skinkan(picnicbog) smakade han på, men är ytterst tveksam och ratar även den till slut. Kvällens ravioli lyckades vi lura i honom ett par minibitar bara för att han i alla fall skulle smaka, men det ville han inte heller ha. Han åt sin älskade Hot Dog i stället. Däremot var mammas pizza(vi var lata idag) rätt mumsig. Såklart.
Pizza och korv, så typiskt karlar. Är bara bärsen som fattas.

Har varit en lång gnällig dag idag. Eller, bara man spelar Allan och plockar fram nya saker och grejar och donar med typ konstant så går det bra, annars hänger han efter mig som ett illalåtande plåster. Och han har nog varit trött, skulle jag tro, eftersom det till skillnad från supernatten innan, blev ganska många uppvak inatt. JAG är trött om inte annat då jag inte är lika snabb som barnet att somna om.
Dagens vila blev inte alls bra. Han sov en timme, vilket var bra tidigare(när han sov 2ggr/dag), men har man som 10-månadersbebis varit vaken i 5 timmar så är 1 timme för lite.
Jag undrar om det här med bara en dagsvila är så bra egentligen. han är ju trots allt så liten än, och augusti och dagisinskolningen ligger ännu rätt långt bort. Dock har det ju funkat hyfsat bra i 2 dagar, det var först idag som det sket sig lite när ungen inte ville sova mer än 1 timme.
Det är ju så himla svårt att veta hur man ska göra? Det spelar liksom ingen roll hur man gör, det blir inte bra ändå känns det som. Det som dock känns mest trist, är det faktum att jag i stort sett går dagarna igenom och längtar efter att det ska bli kväll så att ungen är lagd. Så less är jag på att ha barn just nu. Hur sorgligt är inte det?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: