collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Jösses...

Kategori: Allmänt

Vi har ju haft "problem" med våra golv här hemma senaste veckorna. De har varit snorhala(jo, jag har till och med druttat omkull vid ett tillfälle), så barnet har inte kommit någonstans i sin gåstol om han inte haft halkstrumpor på sig eller varit barfota. Och när vi vuxna går på golvet så knarrar det som sjutton, så man kan inte direkt smyga omkring tyst på kvällen när barnet somnat. Vilket vi i och för sig inte ska behöva göra ändå, barnet ska lyckas sova sig igenom lite ljud även nattetid.

Hur som helst. Igår kväll gjorde sambon ett test. Han tog en trasa och torkade av en del av köksgolvet, bara för att kunna jämföra "fotknarr" på den tvättade, respektive den otvättade delen. Och tro på f-n, när golvet torkat och "knarrtestet" utfördes så var skillnaden som natt och dag.
Hur äckliga är inte vi?? När golven är så skitiga att de blivit hala!?! Skärpning, familjen Byhåla.
Så nu på förmiddagen, efter att ha stoppat gröt i barnet, så stod jag över min egen frukost till förmån att dammsuga huset. Annars hade det inte blivit av. Och nu är sambon i full färd med att våttorka de snuskiga golven en gång för alla medan barnet följer efter(Läs: är ivägen) och tappar leverpastejmacka lite här och var på de nytorkade golven.

Nu sitter jag som på nålar och undrar om/när min bror eventuellt tänkt dyka upp idag. Måste vi springa ut och lossa på bultarna redan nu? För det vore ju förargerligt om han hinner hit innan vi hunnit förbereda. För liiite hjälp vill vi ändå bistå med när han är så otroligt snäll och hjälper oss med "skitgöra".
Största ångesten gäller dock bromsoken. Vi vet inte om de är slut eller inte, och vi har inte köpt några för säkerhets skull, det kostar trots allt en slant. Men det vore ju för djävla surt om de är tvärslut(vilket det tyvärr finns en stor risk för på höger fram) när brorsan åkt hela vägen hit för att hjälpa oss. Men det är en risk vi får ta.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: