collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Jag hann

Kategori: Allmänt

...grädda den andra satsen kakdeg idag. Har även klippt lite på en buske. "Bara" typ 7 buskar kvar...
Fick det där besöket av kompisen idag också, vilket var himla kul. Vi var bästa kompisar i mellanstadiet, och hon umgicks mycket med min sambo när de gick i gymnasiet, så vi känner henne båda två. Idag hade hon sin dotter med sig också.

Idag firar vi dessutom 5 år som par, sambon och jag. Vi har dock inte gjort någon grej av det i år. Främst för att ingen av oss haft tid eller pengar :-p Men vi grillade i alla fall idag, och nu avnjuter vi varsitt glas av Mackmyras förstautgåva som sambon fick i 30-årspresent och inte har öppnat förrän idag. Den var fin!

Nu laddar vi bäst vi kan inför natten som kan bli trälig, då barnet blivit förkyld. Näsan rinner på honom och det kommer långa snorsträngar ur näsan på honom varje gång han nyser. Det är jobbigt för honom att andas och näsan kliar, så han går runt och gnuggar sig om nosen och kletar snor i hela ansiktet. Ögonen rinner på honom också. Han är med andra ord inte på sitt bästa humör idag, och det är riktigt synd om honom.
Vi ska göra ett tappert försök att suga ur näsan på honom och ge nässpray inför läggdags, vilket inte lär bli lätt då han inte alls är förtjust i att man håller på med hans näsa. Torka snor får man helst inte alls, han blir asförbannad varje gång.
Det var många uppvak natten som var, vilket förmodligen berodde på den annalkande förkylningen. Frågan är hur det kommer gå att sova med napp när man är täppt i näsan. Kommer han, eller vi, få sova alls? Spänningen är olidlig. Eller något.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: