collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Happy birthday to me!

Kategori: Allmänt

Jag blev lite inspirerad av en av våra älskade hormoner/hemorrojer-bloggmammor, som vid ett tillfälle skrev en önskelista inför sin namnsdag. Hennes önskelista handlade väl mer om att folk skulle sluta pissa i stans hissar, att få ett ostört ligg, etc. MIN lista är en faktiskt önskelista till födelsedagen, över faktiska Saker. Sådana saker som det inte skadar att man får flera likadana av(vilket det finns en rätt naturlig risk för om man lägger upp den på internet för allas åsyn).
Jag är nämligen en sådan där individ som får totalt hjärnsläpp när någon frågar vad jag önskar mig till födelsedagen eller julklapp. Jag vet många saker när ingen frågar, men när frågan plötsligt slängs över mig så är det liksom tomt, puts, väck. Därför har jag nu, Äntligen, lyckats förmå mig själv att skriva upp de saker jag upptäckt att jag saknar på en lista. Så att jag kan säga något till den som frågar, och sedan notera intill Vem jag önskade mig det av så att jag inte önskar mig samma sak av 3 personer och plötsligt sitter med 3 brödkavlar hemma.
Men nej, jag önskar mig ingen brödkavel, det har jag redan. Brödkavel var det första ord som dök upp i huvudet när jag skulle hitta på ett exempel. Brödkavel förresten? Varför kom jag på just brödkavel? Guud vad tråkigt.

Men som sagt, det finns ju lite grejer som det inte skadar att önska sig av fler personer. Så ni som sitter därhemma och känner att ni verkligen har lust att ge mig en födelsedagspresent(!?) men inte vet vad, så kommer här en liten lista:

Presentkort (IKEA, Thun's, H&M, Lagerhaus, Skopunkten/Din sko, InterSport/Stadium)
Caj P's grillolja Honung (godaste grilloljan som finns)
Nestlés Ice Coffee(pulverportionspåsar i kartong, finns oftast bland kaffet)
Presenning (man vet aldrig när man behöver en presenning, olika storlek till olika saker)
Whisky är alltid gott ;)  (men inte de där som bara smakar sönderbränd stubbe)
Öl är alltid gott ;)
Svart eller svart-brun mascara
(Maxfactor 2000 calorie Dramatic look) Går alltid åt.
Finesse schampoo för normalt hår (brukar köpa på Ö&B, men det har inte funnits där på 3 månader :( )
Chokladbiskvier är alltid gott ;)
Svenska lantchips
(inte Naturchips eller något annat skit, utan Svenska Lantchips, de röda lättsaltade utan ngn konstig smaksättning)


Sådär, det blidde en liten lista trots allt. Och jag inser såhär efter att ha begrundat den en stund, att det mesta är ätbara saker. Äta bör man annars dör man ;)








 

Kommentarer

  • Coquina säger:

    Toppen med önskelista, jag är likadan, kommer aldrig på vad jag önskar mig när någon frågor. Grattis till dig i förskott! Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

    2012-05-09 | 22:12:27
    Bloggadress: http://coquina.blogg.se/

Kommentera inlägget här: