collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Btw

Kategori: Sova sova sova säng säng säng

Natten till idag var helt sjuk. Barnet somnade typ 20:45 igår kväll. Det har blivit lite senare kvällar senaste dagarna då barnet(och mamman) sovit lite för länge om morgnarna.
Han hade ett första snabbt uppvak vid typ 22:00, vilket inte är något ovanligt. Nästa uppvak var antingen 00:20 eller 00:44(jag blandar ihop nätterna ganska ofta och har svårt att hålla isär dem).
Runt 03, när jag själv fortfarande inte somnat, hörde jag att det knarrade lite om barnets säng, vilket det alltid gör när han rör på sig. Jag som var kissnödig, tänkte att jag skulle slå 2 flugor i en smäll och försöka avleda ett eventuellt uppvak och sedan gå och kissa. Sagt och gjort. In och stoppa i napp i en unge som inte ens så mycket som gnytt ännu, och sedan in och pissa.
Ungen vaknade som vanligt runt 05 nästa gång och fick komma över och snutta. Han vaknade alltså TVÅ gånger från läggning till uppstigning(med lite hjälp från mig vid 03 visserligen, men jag vet ju fortfarande inte om han var på väg att vakna eller inte eftersom jag "fuskade" och stoppade i nappen innan han ens vaknat). Två.
 Hur mycket tik är inte den där Karma när man själv inte kan somna just den natten som barnet sover som en gud?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: