collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Surprise surprise!

Kategori: Allmänt

När barnet vaknade ur sin vila stod det en säng och väntade på honom i vardagsrummet. Det tog inte många sekunder innan han var i full färd med att klättra upp i sängen och utforska den. Klättra ner har han inte lyckats klura ut hur han ska göra ännu, men ju längre tid det dröjer innan han löser det problemet, desto bättre. Ur läggningssynpunkt i alla fall :-p
Han klättrade i sängen ett par gånger, sedan blev han mer intresserad av min kamera :-p
 
 
Just nu står sängen i vardagsrummet, och där kommer den stå ett par dagar. Vi har bestämt oss för att introducera den "på riktigt" först på lördag¨eller söndag. Då kommer vi byta ut spjälsängen mot växasängen redan på morgonen när vi klivit upp, så han får vänja sig vid synen och tanken på att den kommer stå där och inte spjälisen.
Hur vi gör med dagvilan, om den kommer ske i "nya" sängen vet jag inte än, vi får se hur det hela fortgår, men det är ju kanske lika bra, annars blir det nog förvirring om det ska stå både en stor säng + spjälis att sova middag i därinne. Vi får se hur vi gör, helt enkelt. Det kan ju mycket väl ske sig så illa att ungen totalvägrar att sova i sängen, att han inte accepterar den alls. En del ungar är ju så och det går inte att styra över. Vi får hålla tummarna och hoppas helt enkelt. Rapportering kommer förmodligen gå att finna här vid något tillfälle framöver.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: