collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Dagens

Kategori: Allmänt

Idag är barnet hos sin snälla farmor, så den arma modern har några barnfria timmar framför sig, varav den första timmen spenderats i soffan med fötterna på bordet :-p
Och kors i taket folket, men dagen har i alla fall inte börjat med snö! Helt fantastiskt!
Jag tänker inte hoppa och hurra än, det kan säkert börja vräka ner när som helst bara för att, men jag slapp börja med snöskottning det första jag gjorde när jag lämnat barnet i alla fall, och det är alltid ett plus. Nu fick jag i stället sätta mig ner i soffan med en kopp varm, riktig choklad på kakao, socker och grädde. Och jag åt inte ens upp smeten, det ni!
 
Jag har 2 "måsten" idag som jag lovat mig själv att ta tag i, och det är att ta tag i den stora högen med kläder i  sovrummet, samt att bädda rent i vår säng. Men sedan tänker jag inte tvinga mig själv att göra något mer. Allt jag eventuellt får för mig att göra utöver det är en ren bonus.
Med största sannolikhet blir det ett långt varmt bad sedan också, då det var ett tag sedan det blev något duscha/bada av. Ms Sunkig 2013 - det är jag det!
 
Johanna goes "Inga from Sweden".
Och f-n vad drygt det är att det antingen blir jättemegabilder, eller yttepyttebilder, när man hämtar dem från Instagram.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: