collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Mmmmmango!

Kategori: Hissa

Grillat e godast, eller hur? Men f-n inte på Burger King, ska det vara grillat ska det inte vara tillplattade köttfärsburgare, det ska vara riktiga köttbitar! Jojo!
Fläskkött gör sig bäst på grillen, enligt mig. Och till köttet är det ju förbaskat gott med hemmagjord klyftpotatis. Eller varför inte bara en enkel sallad på Medelhavsmix, rödlök, gurka och fetaost? Vill man lyxa till salladen lite extra är det brutalgott att tillsätta vattenmelon om det är säsong(vilket det i regel är i grilltider). Eller vad som helst egentligen, sallad kan man ju variera i det oändliga, helt efter egen smak.
Något extra till just köttet är ju gott, och då talar jag givetvis om diverse såser. Eller, jag pratar egentligen om EN specifik sås.

Dagens hiss: Exotic Mango, från Knorr





Innehållet i en påse blandas med 2dl creme fraiche. Den blir bäst om den får stå i kylen en stund och gotta till sig, dessutom tjocknar den lite när den kyls. Och ni kan inte ens aaaaaana hur brutalt djävla god den här såsen är, det är helt sjukt! Till just grillat kött är den så god att, för att använda ett mindre familjärt men välkänt uttryck, 'det kn*llar i munnen', helt enkelt.
Tyvärr är den en sällsynt raritet i butikerna häromkring. Vi har bara hittat den i En butik i Norrtäljeområdet(och vill man väldigt gärna veta var får man fråga, men jag tänker inte basunera ut det offentligt, då kommer det Aldrig finnas ngn sås till oss :-p), samt i en annan butik när vi var i Skövde. Så de gånger vi besöker just den butiken, och det finns såspaket kvar, så länsar vi hyllan bara för att vara på den säkra sidan :-p

Kommentarer

  • Josephine säger:

    Den är ju såååå god! Har alltid hemma :D Man får som sagt passa på när dom väl finns att köpa ;D

    2012-05-13 | 16:12:10
    Bloggadress: http://j-phine.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här: