collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Ut ur huset...

Kategori: Allmänt

... skulle vi, Linus och jag, och ur ur huset tog vi oss. Medan den arma sambon stod hemma i köket och spacklade, slipade och målade taket, så tog Linus och jag en sväng till Norrtälje där vi köpte 3 bodysar till barnet, samt ett par extra bältesremmar till bilstolen så vi slipper flytta dem mellan Saaben och Peggy när bilstolen ska byta bil. Nu e mamma pank, typ.

Efter en sväng på stan satte vi oss i bilen och svängde iväg till barnets farfar och hälsade på, och passade på att (försöka)stoppa mat i barnet. Fick väl i en 4-5 skedar makaronigryta, men sedan tog det stopp, så vi fick fylla på med fruktpuré och vatten. Sedan fick vi sms av sambon som talade om att slipningen var klar, så då satte vi oss i bilen och åkte hem igen.
Man kunde fortfarande känna av lite slipdamm i luften när man kom hem, men det ska nog inte gå ngn nöd på barnet så länge han håller sig borta från köket någon dag.
Och medan barnet och jag låg i soffan och mös, så hann den fantastiska sambon till och med med att måla köksväggarna ett första varv, så vi ligger bra långt före tidsschemat och blir nog klara redan under morgondagen!


Finns det ngt härligare än arbetande karlar?

För framtida generationer att hitta :-)

Det är skönt att inte behöva lyfta ett finger.

Nu letar jag efter ork att laga mat. Idag skulle man egentligen hämta pizza eller något, då köket är ett kaos, men vill man hålla i slantarna gör man bäst i att låta bilen stå över den sammanlagda dryga 2 mil långa resan. Och falukorv är minst lika gott!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: