collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Skynda fynda

Kategori: Allmänt

Vi drog ju iväg på loppis idag, med villfarelsen att vi inte skulle hitta ett skit, för ibland finns det ju verkligen inget man vill ha. Vi kom därifrån med 2 fynd, vilket kanske inte låter som så mycket, men det var just 2 saker vi planerat att införskaffa, nämligen en mörkläggningsgardin till sovrummet, och en liten "bergsprängare" till barnet som han kan ha att lyssna på sagor och musik på när han blir lite större. Båda för den sammanagda summan 50kr. Som hittat.

Efter ett par varv på loppisen gick vi över till ett dagis som ligger precis i närheten för att se om De hade en "bebisgunga", och tro på Fan, det fanns!
Just den gungan var väl kanske också lite för stor honom, men långt bättre än "dubbeldäcksgungorna" hemma i Rånäs. Barnet tyckte det var väldigt spännande att gunga och skrattade förtjust några gånger.
När vi gungat klart passade vi på att besöka vår favoritaffär "Barnboden"(enbart begagnade kläder, leksaker, vagnar, bilstolar etc etc), för att se om det kommit in några roliga saker sedan vi var där sist. Vi åkte därifrån med en pyjamas, en Sverige-matchtröja och en t-shirt med Snobben på, för den sammanlagda summan 70kr. Helt överkomligt.

På vägen hem blev det ett stopp på ICA för nödvändigheter, men sedan var det dags att åka hem och stoppa mat i ett hungrigt, grinigt barn. Och tänk vad ungen är duktig att äta när pappa matar, han behöver bara skyffla in det. Orättvist :-p

Ikväll är planen att vi ska göra ett nytt försök att grilla. Gissa vad som halvt hänger i luften? Jajemen - regn.


Fejksmilande morsa nöjd efter loppis


Redo för gungan!


Jaha, här ska man tydligen sitta...


Ena loppisfyndet


Fynden från Barnboden

Kommentarer


Kommentera inlägget här: