collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Jodå

Kategori: Linus utveckling

... nog känns det allt lite vasst längst fram i underkäken på barnet. Det tradiga är att det inte syns. Eller, om man tittar noga kanske det syns, men titta noga får man ju inte för barnet som inte fattar varför vi håller på och drar ner läppen på honom titt som tätt. Nej han lägger tungan i vägen, och blir irriterad när man försöker titta. Låt bli min käft, liksom.
Vi får väl se om det är något synligt som tittar ut snart, för stoppar man fingret i munnen på honom och drar på underkäken så känner man något vasst som inte känts förut.
Detta kan nog vara förklaringen till att jag känt mig lite öm om i alla fall Ena bröstvårtan på sistone. Inga sår eller något som syns, men det känns liksom...skumt. Lite "oskönt", om man så säger.

Spännande det här! Och samtidigt lite oroväckande, hur brutal kommer han vara när tandsingen väl kommer ut? Tack och lov att det tycks komma i underkäken först iaf, eftersom han har tungan över tandraden när han snuttar. Vill inte tänka på hur det känns när övriga tänder kommer...


Undrar om man kan skala fram tanden på den här? Värt å prova.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: