collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Hoppas färgen räcker...

Kategori: Allmänt

... annars blir bara halva köket klart.
Sambon gjorde ju en första strykning igår, och kunde efteråt konstatera att det Kan finnas en risk att färgen inte täcker ordentligt på 2 strykningar. Och halva burken färg gick åt igår, vilket innebär att den kommer ta slut idag, och räcker inte färgen så får köket stå ofärdigt till nästa lön då vi trots allt prioriterar mat i magarna och bensin i bilarna före ett snyggt kök.
Haha, skulle färgen nu inte räcka, så skulle det inte förvåna mig ett dugg om just den nyansen plötsligt är borta ur sortimentet när vi ska köpa mer. Att Fru Karma(som är en tik?) har humor, liksom.
Så idag "safe:ar" vi, och målar den stora väggen(där skänken ska stå), samt runt de stora köksfönstren(där köksbordet står), så att de delarna är målade och klara. Visar det sig sedan att färgen inte räcker till resten av köket så är det inte hela världen. Då har vi iaf gjort klart där allt möblemang ska stå, så slipper vi kånka ut det en gång till när vi väl köpt mer färg och ska måla resten. Allt löser sig alltid på ett eller annat sätt.

Barnet(som i vanlig ordning sovit som ett arsel inatt), kutar runt här i sin gåstol och tycks vara på superbt humör. Det pratas och tjuts och jagas katt, varvat med en och annan paus framför TV:n om det verkar visas något spännande. "Pax jordiska äventyr" är tydligen spännande idag.
Vi har även kunnat konstatera att barnet tycks ha en förkärlek för "Stewie" i "Family Guy". Ni vet, den där fula bebisen med rugbyformat huvud som har storhetsvansinne, vill ta över världen, och ständigt planerar att avrätta sin egen mor. Borde man börja bli orolig? :-p


Visst är jag söt mamma? Vänta du bara morsan, vänta bara...


Nu kommer jag och tar dig, mamma!


Hej då, nu ska jag göra annat(planera din avrättning?)


Nä, det var bara annat sattyg på G

Dagens bilder togs dock ett par dagar gamla, bara så ni vet. Barnet springer fortfarande runt i pyjamas. Det får man göra när pappa går upp med barnet på morgonen. När mamma går upp med barnet får man kläder ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: