collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Forts, rapport

Kategori: Allmänt

Den andra tuppluren blev tyvärr bara 50 minuter. Det är en sak att väcka ett barn under sin tupplur, men det är en helt annan att försöka få det att sova så länge som man vill. Han ville inte låta sig sövas vidare, vilket visade sig vara på grund av att han var mera hungrig. Så han fick snutta lite en stund. Efter det har han farit runt som ett skållat troll här.
Han fick dessutom ett totalt psykbryt när jag schasade ner katten från köksbordet och började asgarva. Så jag spelade vidare på det och sprang runt i huset och schasade katt, och ungen skrattade så han kiknade.
Ojoj, huuur ska han orka hålla sig vaken 3 timmar, tänkte vi. Han har hittills varit vaken 1,5 timme nu i alla fall, så det är väl bara att roa och underhålla utav bara fanken när han börjar visa tecken på trötthetsgnäll. För tidigare än 19:30 vill vi inte lägga honom. Det ska "passa" våra dagsscheman också, framför allt när sambon ska försöka lyckas sova en bit in på morgonen så han orkar jobba. 

Barnet ska ha gröt och snutta en sista gång också(UTAN att somna vid tutten), så vi har lite att jobba med idag skulle jag tro. Men det mesta brukar lösa sig med lite "I drömmarnas trädgård", för det finns inget annat som stjäl barnets uppmärksamhet som just det programmet.
I och för sig verkade han ganska begeistrad av "Äntligen hemma" tidigare idag, men det höll sig inte så värst länge.


Igår fick han prova äta själv igen


Alla sätt är bra utom de dåliga?


Ska jag verkligen ner med handen däri??


Nej jag törs inte!


Det får väl bära eller brista då...


Vill du ha en puss, pappa?


Tja, det här kan man ju kanske göra en stund


De tycker visst att det går lite sakta...


Mera kladd!


Rent å fint...


Det här var bättre

Kommentarer

  • sabine säger:

    Åh, va han börjar bli lik dig Johanna! tyckte han va mer lik stefan förut, men nu minsann går du nog om!

    2012-03-23 | 06:36:45
    Bloggadress: http://nejtis.blogg.se/

Kommentera inlägget här: