collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Diff i schemat

Kategori: Allmänt

Så typiskt den där ungen alltså. Att han under eftermiddagsvilan, när vi ska iväg på middag en ungefärlig tid(inget hugget i sten dock), plötsligt sover en dryg timme. Klassiker.
Jaja, vi anlände en 20 minuter senare än tänkt hos farmor och farfar, och fick kinamat(shit vad gott det är, men Oj vad mycket jag lämnade kvar jämfört med förr i tiden). Det var att jag fick lite dåligt samvete för att jag inte åt upp, men jag orkade verkligen inte.
Barnet slevade i sig sin skinka och pasta eller vad det nu var i burken idag, och det är verkligen skillnad på hans matintag nu, jämfört med för bara ett par veckor sedan. En halv burk mat och en halv burk fruktpuré kan man peta i honom nu, och då är han ändå hungrig igen ett par timmar senare.

Tyvärr drog det ut lite längre på tiden hos farmor och farfar än vad vi hade tänkt, så vi hamnade efter i gröt - och läggningsschemat, så nu kom han inte i säng förrän ca 20:35. Men det var en Trött bebis som lades, och han gav väl ifrån sig ett ynka pip när pappa lade honom, sedan har det varit tyst(klockan är just nu 20:43).

Hemma hos farmor och farfar var han för övrigt i sitt esse. Han trivdes mycket bra i sina farföräldrars knän(så länge han fick sitta vänd mot TV:n :-p), och bjöd på flera glada skratt när farfar busade och farmor satt och stuffade i soffan. Så just nu känns det väldigt bra inför morgondagen. Och vi kommer nog satsa på att farmor och farfar får söva honom för eftermiddagsvila, och att vi själva ser till att inte vara hemma när han vaknar.
Sedan får det gå som det går, vilket säkerligen blir bra.

Ingen som har en häst med tillhörande vagn till salu förresten? Allt av intresse så länge Saab inte har något med uppfödning eller tillverkning att göra #såinihelvetetröttpådenförbannadebildjävelnattdetärheltsjuuukt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: