collinus

Livet i byhålan med barn och katter

"-Ursäkta röran, vi målar om"

Kategori: Allmänt

Startade dagen med att svänga iväg och lämna en kasse full med Allt Om Mat-tidningar till en tjej som ville ha. Kändes synd att kasta dem om de kan komma till glädje någon annanstans, så jag lade ut dem under "Skänkes" på en köp/sälj-sida på Facebook.
Därefter åkte vi och hämtade en stringhylla vi fått, samt vattnade lite blommor i ett hus som vi "vaktar" medan de inneboende är på semester.
Nu är vi hemma igen, och jag sitter och äter lunch och betalar Traderavinster. Har ropat hem ett par byxor, en body och en t-shirt till barnet + gullvivefrön för en sammanlagd kostnad av 116kr. Jag älskar Tradera.
Sambon står i köket och sliter loss lös tapet. Känns som en jämn arbetsfördelning. Jag vid datorn och han arbetar.
Barnet? Han tittar som vanligt på TV. Storfavoriten "I drömmarnas trädgård".

Och förresten, i morse fick vi en snabb snabb glimt av det som är på väg upp ur underkäken på barnet. Nu ser man små taggar av en tand som vill fram. Ser ut att vara den vänstra(från Linus håll sett) framtanden i mitten.




Men vad är detta? Hur ska man nu kunna komma in i köket?
Idag får hallbänken agera bebis-stopp. Åtminstone så länge det håller på och rivs och joxas i köket. Alla sätt är bra utom de dåliga.



Hmm, liiite rörigt kanske. Och vad är det man skymtar bakom kylskåpen?



Det där med att laga lunch kändes lite överkurs när köket för tillfället är en mindre röra, så det fick bli nödlösning idag - nyponsoppa, keso och banan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: