collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Utflykt till Färsna gård

Kategori: Allmänt

 
Vi tog en tripp till Färsna 4H-gård strax utanför Norrtälje igår för att titta på djuren. Intresset från barnet var väl sådäär, framför allt när tuppen ställde sig och gol precis framför honom - det var ju skitläskigt och slutade med gallskrikande barn :-p
Det som fångade mest intresse från barnet var dels de gamla traktorerna(varav en var lika gammal som min egen far ;-p), samt en katt som strök omkring utanför hönsgården, när ungen fick se katten blev han eld och lågor - en sådan har vi ju hemma! Just den här katten var dock vit, och det blev aldrig av att ta någon bild på den då det stod en unge och hennes mor - eller farföräldrar och grejsimojsade med katten en hel evighet så vi ledsnade på att vänta på "vår tur".
Besöket på Färsna var över ganska fort. Vi hade tänkt att vi skulle ta en fika i caféet så att barnet kunde få sitt mellis då, men cafét var stängt, så vi beslutade att stanna till hos barnets farföräldrar(i alla fall farfar som var den enda som var hemma) på vägen hem och fika där i stället.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: