collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Inte svårare än så

Kategori: Allmänt

Förklaringen till barnets usla natt kom ut i en lång sträng ur näsan i morse när ungen nös vid frukostbordet. Jodå, barnet har åkt på en förkylning. Något konstigare än så var det visst inte.
Stackars bebis, han vaknade verkligen varje timme hela natten igenom och var jätteledsen. Förmodligen för att han vaknade av att han inte kunde andas med sin täppta näsa, och därför fick panik. Men det var ju inget vi hörde/märkte av, såklart. Vi drogs ju upp mitt i ett töcken av nyvaken trötthet varje gång så man är väl inte så uppmärksam på detaljer då.
 
Barnet var lite trött och smyggrinigt på morgonen, men sambon provade ändå att lämna på dagis. Hade det inte funkat hade han helt enkelt bara fått gå tillbaka och hämta honom. Tack och lov gick det under omständigheterna bra på dagis, och det känns skönt då vi vill ge honom så mycket tid som möjligt att vänja sig vid dagis då han på måndag kommer vara där så länge som 9 timmar då både jag och sambon jobbar fulla dagar.
Nu på eftermiddagen/kvällen har han dock haft lite feber, så vi får se hur han mår i morgon och om det blir något dagis. Vi håller alla tummar och tår här att förkylningen ska vara lindrig och att han ska orka med sina sista två inskolningsdagar. För hans skull, liksom.
Men det har gått så himla bra på dagis så det kommer nog gå bra oavsett han är hemma resten av veckan eller inte. Superbebisen som charmar allt och alla i sin väg ;-)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: