collinus

Livet i byhålan med barn och katter

En småbarnsmammas lycka...

Kategori: Allmänt

... är när det kommer hem postorderpaket. Största spänningen i vardagen liksom. Jag förstår att så många hamnar i Lyxfällan bl.a på grund av Ellos-räkningar. Det var ett Ellospaket som kom idag.
Dock handlar inte jag så överdrivet ofta därifrån, eller överdrivet mycket. Jag håller mig mest till Ellos Rea-avdelning, fast just dagens paket var faktiskt inte rea-fynd. Jag unnade mig, Linus och kommande Minigrisen varsin grej.
Och innan bilderna kommer upp måste jag bara lovprisa och rosa vår brevbärare(en av dem iaf, de är några olika som delar ut här, förmodligen kör de rotation på utdelningsdistrikten). Då paketet inte fick plats i postlådan, backade han tillbaka till vårt hus, körde upp på infarten och knackade på. Det är så det ska gå till, men det är inte alla som gör det. Vilket i vissa fall är fullt förståeligt, och i egenskap av att jag själv är brevbärare så vet jag ju hur det är. Jag hade inte blivit grinig om jag fått hämta ut det på ICA, så jag blev sjukt glad idag när jag ändå slapp :-)
 
Bilar-set till Linus. Det var poppis, men inte fullt så poppis som jag hade förutspått :-p
 
Sovpåsar till Minigrisen
 
Ooops, ett mineralpuder till mig ;-) Hade hoppats få det innan gravidplåtningen, men
det löste sig ju ändå då Ida hade med sig sitt egna. Detta är förmodligen skit, men
det tål att testas. När jag nu kommer använda det...?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: