collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Tröttare än tröttast

Kategori: Allmänt

När kommer orken tillbaka efter vinterkräksjuka? Visserligen har den avlösts av någon sabla förkylning med halsont, hosta och snuva, men ändå.
Som grädde på moset kunde jag för mitt liv inte somna förrän någon gång efter midnatt. Vi som bara hade en unge hemma och allt.
Appropå det var det tydligen hans farfars tur att åka på kräksjukan inatt. Jag undrar hur de fick ihop det med barnbarnet som nattgäst och allt? Ska bli intressant att höra när farmor kommer och lämnar tillbaks honom ikväll.

Nej usch vad svårt jag hade att somna. Även Minigris hade svårt att komma till ro, och fick till slut stanna kvar i vår säng när det ändå inte låg någon sprattlande storebror där och tog upp plats. Orka upp ur sängen varje timme.

Han har ju passerat 8-månadersstrecket nu och är förmodligen på väg in i ytterligare en härlig "fas"(separationsfasen). Han ledsnar fortare på det han håller på med, hänger efter mig och gnäller mycket och vill plötsligt dagamma igen(till min stora fasa då han åter slitit sönder mina tuttar som aldrig hinner läka). Och så har han säkert blivit påverkad av våra sjukdomar en uns, för idag har han verkat lite loj till och från och inte är så intresserad av att äta.

Nu sover han, och jag borde också passa på. Varför gör man aldrig som man borde?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: