collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Jävla Bambi

Kategori: Allmänt

Igår när hela lilla familjen var på väg till Norrtälje för ett åt maken inbokat besök hos sjukgymnast, bestämde sig ett rådjur för att skutta upp ur diket och rakt in i vår bil. Hen(?) spräckte framrutan vid passagerarsidan och smällde till höger sidospegel så att glaset sprack. Det lämnade även tre små blodstreck på rutan, men var spårlöst borta när maken knallade tillbaka till kollisionsplatsen för att se om det hamnat på vägbanan. Djävla smitare :-p

Efter diverse kaos med samtal till Polis, försäkringsbolag, farmor(som fick hämta ungarna), gratislift med buss(jag fick inte plats i farmors bil då hon vid tillfället även hade makens brorsdöttrar med sig), bärgning, taxiresa för maken till Norrtälje så han kunde plocka ur bilstol och barnvagn ur den trasiga bilen och fixa hyrbil, så kom han till slut hem med en V70 D4 från 2012.
Vi är kära.

Igår kväll bestämdes det helt spontant att vi idag skulle ta en tripp till IKEA för att inhandla lite nödvändigheter. Vi ville helt enkelt ha en bra bortförklaring/anledning till att få köra Volvon en längre sträcka än till Rimbo :-p

IKEA-besöket resulterade i varsin ny kudde till både mig, maken och båda ungarna.
Täcke till Minigris.
Varsin ny taklampa till vardera barnens rum.
Nattlampa till Linus.
En liten pall/stege till badrummet så Linus(och senare även Casper) når upp till handfatet.
Diskhanddukar.
Glödlampor.
Diskborste(som Linus plockat på sig och vi lät honom behålla för att ha händerna upptagna sista biten i affären).
Brodelar till Linus tågbana.

Vi spanade även på en Malmbyrå till Caspers rum som dagen till ära självklart var "tillfälligt slut", men hittade i stället både en garderobsmöbel och en byrå som vi funderar på i stället. Den som lever får se. Idag hade vi inte fått plats med sådant i alla fall då vi hade bilen full av ungar och barnvagn.

Det bästa med den här dagen var dock att den var mysig. Linus hade till synes riktigt roligt på IKEA, skötte sig jättebra, åt upp alla 6 köttbullarna och några "penne-makaroner" i restaurangen och har trots både sen och uberkort middagsvila(i bilen hem) varit på kanonbra humör hela dagen. Han somnade rätt ovaggad ikväll ;)

NU ska jag äta tårta

Kommentarer


Kommentera inlägget här: