collinus

Livet i byhålan med barn och katter

"Förlossningskisseriet", del II

Kategori: Allmänt

Det var en modig själ som ställde frågan som alla undrar, angående mina "kissbad" efter förlossningen..
"- Du bajsade väl också? Hur fick du det att gå ihop?"

Ja ni, se vilken fars det var hela företaget med toalettbesök. För ja, man var ju tvungen att bajsa ibland också. Just det, bajsa. Jag tänker inte försöka förklä ordet BAJSA på något finkänsligare sätt, för det är bara jobbigt. Och onödigt. Bajs är bajs och folk bajsar dagligen.

Efter utfört kissbad med tillhörande dusch var det ju bara att torka av sig och sätta sig på toalettstolen i stället och hoppas att det ville komma ut. För bajseriet var ingen dans på rosor det heller ska ni veta. Hört talas om hemorrojder? Japp - jag hade dem. Ännu en underbar baksida(men tänk vilket passade uttryck i sammanhanget!) med barnafödsel.
Dels var man mör mellan benen efter diverse stygn, dels var man mör av ren skär träningrvärk - för tro mig, ungen floffar liksom inte bara ut av sig själv, krystandet är som ett träningspass med "Biggest Looser"-Jillian.
Det var obehagligt att bajsa då all form av ansträngning där nere kändes som att ha mjölksyra i stjärten. Ungefär. Och att skiten dessutom skulle passera förbi ett gäng svullna mysiga hemorrojder gjorde inte upplevelsen trevligare. Om man säger så.

Ibland gick det hyfsat bra, men ibland fick man liksom göra allt i omvänd ordning. För några av er bör NÅGON gång i livet ha varit med om att kisset kommer först EFTER bajset, för att bajset liksom ligger ivägen och täpper till urinröret. De gångerna fick man pressa ut skiten och sedan snabbt som fan skutta över till badkaret.

Så, där har du(ni) svaret.

Kommentarer

  • Augustifamiljen säger:

    Uuj, dessa hemorrojder alltså. Pax för att slippa dom vid nästa förlossning!



    2012-01-31 | 13:51:28
    Bloggadress: http://augustifamiljen.blogg.se/
  • Augustifamiljen säger:

    glömde förresten att du undrade över den där tandbilden jag hade på dotterns tänder.. och enklast är nog om du högerklickar och kopierar min bild, redigerar bort namnet och hennes siffror och skriver in din sons siffor/namn istället :)



    Säg till om du inte vet hur man gör, i så fall kan jag skicka den till dig istället..



    Kram!

    2012-01-31 | 13:56:10
    Bloggadress: http://augustifamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här: