collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Mera maaat!

Kategori: Allmänt

Jodå, nu går det minsann ner käk i ungen igen. Han har precis stoppat i sig 1/3 burk biffstroganoff(hade det funnits mer mat kvar i burken hade man säkert fått i det också) och 1/3 burk mango/päronpuré. Matvrak.
Och tro på f-n, det börjar hända något nu... vi upptäckte det redan igår när vi satt och åt middag i sällskap av morbrodern... ungen SÖG ur pipmuggen! Heureka x 7!
Det funkade bara ett par ggr, sedan återgicks det till att sitta och spänna sig, tugga på pipen och göra gurgelljud med pipen i munnen. Men ändå. Det gick på samma sätt idag, han började suga på den ett par ggr och faktiskt DRACK innehållet, men sedan övergick det till tugg, prat och gurgel. Men det går åt rätt håll och jag kan faktiskt se en liten strimma ljus i tunneln :)

Idag invigde vi dessutom den större bilbarnstolen med en liten tur till ICA. Jag hade oroat mig för att jag inte skulle lyckas lista ut hur man spänner åt bältesremmarna på den, men det visade sig ju vara busenkelt. Till och med en oteknisk gammal mamma klarade av det ;)
Så bye bye babyskyddet - du var väldigt smidig och praktisk när det väl begav sig, men f----n så skönt det är att slippa kånka runt på 10kg bebis + babyskydd från och med nu!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: