collinus

Livet i byhålan med barn och katter

KLÄDSTOPP!

Kategori: Allmänt

Idag har jag tagit tag i att rensa och organisera om bland ungarnas kläder. Plockat bort det Linus vuxit ur, behållt hans nuvarande storlek(92) men även rensat bort lute av det då han har så mycket kläder att det inte hinner användas, samt fyllt på med nästkommande storlek i byrån så man slipper leta efter det sedan. Och jag kunde snabbt konstatera att han inte behöver några fler kläder i sin nästa storlek 98/104.
Hörde ni det? KÖP INGA FLER KLÄDER I STORLEK 98/104! VI VILL INTE HA MER! DET FÅR INTE PLATS MER!
Ja, han har byxor.
Ja, han har kortärmade t-shirts.
Ja, han har långärmade t-shirts.
Ja, han har tjocktröjor.
Ja, han har shorts(massor).

Det har liksom en förmåga att dyka upp nya(och även begagnade) kläder från alla håll och kanter så till slut svämmar vi över av kläder. Därför sätter jag ner foten med en liten offentlig vädjan här - Inga fler kläder i storlek 98/104. Snälla.
Behövs ändock något specifikt säger vi till. Vi vet trots allt inte när han hinner växa i den storleken så vi avvaktar gärna med all form av ytterkläder tills dess så vi inte sitter med kläder som aldrig kommer till användning för att de inte passade den årstiden(det har hänt förr, om man så säger ;)

Nu ska jag dock mata överaktiv bebis för att senare rensa färdigt och fylla på bland Caspers kläder. Allt han vuxit ur som fortfarande är hyfsat helt och fritt från fläckar, skall skickas iväg till goda vänner som väntar tvillingar. De kan behöva en uppsättning extra ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här: