collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Likens boning

Kategori: Allmänt

Alltså, jag är ju inget fan av ormar. Alls. Jag tycker att de är äckliga, vidriga och obehagliga, och jag är rädd för dem. Att grannen i huset intill dessutom sett en svart orm modell större(möjligen en svart huggis? Huu..) vid sin trädgårdsdamm gör ju att man knappt vågar kliva utanför dörren. Än mindre låta Linus röja runt ute, men det går ju inte att hindra.
Ser jag en orm på vägen när jag kommer och kör i bilen så väjer jag inte för den, om man så säger.
 
Men det finns Ett djur jag tycker är vidrigare. Ett djur jag inte är rädd för, men som jag blir enormt äcklad av, och det är likmask.
Vår soptunna kryllar av dem nu under sommaren, och det är så brutalt djävla vidrigt att hälften vore nog. Soptunnetömingen sker VARANNAN vecka, så ni kan ju tänka er hur mysigt det är att kasta soporna hos oss just nu. MINSTA lilla matrest i tunnan och det är kört. De ger sig till och med på påsarna med ungarnas blöjor.
Seriöst, ur ren hygienisk synpunkt borde de väl kunna tömma varje vecka under sommarmånaderna? De förbannade maskarna kryper till och med omkring UTANFÖR soptunnelocket, så det räcker inte med att se dem när man öppnar locket, man måste se dem på väg Till tunnan och hinna bli äcklad innan man ens petat på locket. Nä fy Fan säger jag på ren svenska.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: