collinus

Livet i byhålan med barn och katter

Mammabloggen Inga konstigheter

Kategori: Hissa

Dagens hiss-objekt är allmänt känt i mammavärlden, i alla fall bland de mammor som som jag tycker om att läsa andra mammors bloggar. Mammabloggen Inga konstigheter.

Sitter du hemma och håller på att bryta ihop i ett kaos av bajsblöjor, hemorrojdkräm, snorpapper och Minifom, så är den här bloggen preciiiis det du behöver. För i stort sett varje inlägg som skrivs bjuder på ett gott skratt. Ett sådant där hjärtligt skratt framkallat av sympati och komplett igenkännande.

"Den här bloggen går inte i mintgrönt och pastell. Den är för dig som inte heller sover om nätterna, för dig som är gravid och räknar livet i veckor eller för dig som bara vill garva åt andras bajskatastrofer.

Kollegorna Sofia Falk och Therese Krupa Syllner blev mammor med en månads mellanrum i somras. Innan Mira och Malte fanns jobbade Tessan och Sofia med webbutveckling och kommunikation på en byrå i Stockholm.

Nu har de under ett år bytt måndagsmöten och skrivarstrul mot ett mammaliv i mjukisbyxor. Skrik och spyor är ju också kommunikation."


Håller Du också på att få ett totalt psykbryt på att vara morsa och bara vill packa resväskan och fly för glatta livet till en varm öde medelhavsö? In och läs tamejtusan, du är verkligen inte ensam, och du kommer tacka dig själv efteråt, jag lovar :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: